thailyrics.top

เนื้อเพลง [3.29 mb] denny caknan – los dol mp3

โปรดรอ...

lirik lagu los dol ~ denny caknan
artist : denny caknan
judul lagu : los dol
ciptaan : denny caknan x lek dahlan
album : los dol ~ single
label : denny caknan

link ===>>> [download di sini]

los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
kabarmu tandane, iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel di setel
tutuk tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo

kok tutup tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las
bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti
los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
kabarmu tandane, iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu

kok tutup tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las
bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokno
kabarmu tandane, iku ora rindu

los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
kabarmu tandane, iku ora rindu
nanging kangen kringet bareng awakmu

- เนื้อเพลง 3 29 mb denny caknan

เนื้อเพลงแบบสุ่ม